Úvod Dlouhodobá půjčka Půjčky pro problémové klienty Jak získat půjčku Výhody
Přihlásit se
loader

Čekejte prosím...

Tato operace bude trvat jen pár vteřin.

Ochrana osobních údajů

  • Veškeré osobní údaje, které jsou prodávajícímu sděleny, nebudou bez souhlasu klienta poskytnuty třetím osobám ani jiným subjektům a bude s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Klient může kdykoliv požádat o jejich změnu či vymazání e-mailem.
  • Klient dává s učiněním objednávky souhlas s právem Provozovatele použít jím poskytnuté údaje pro účely marketingu, pro účely vývoje a zlepšení služeb poskytovaných klientům.
  • Na základě při objednávce poskytnutých kontaktních údajů může být Klient kontaktován Provozovatelem ze účelem poskytování informací o produktech, službách nebo novinkách, a to prostřednictvím e-mailové nebo SMS komunikace.
  • Vytvořením a zaplacením objednávky klient uděluje souhlas se zpracováváním osobních údajů a se zasíláním obchodních sdělení.
    Souhlas je udělován dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, dále jen „GDPR“), dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „ZOOÚ“) a dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů.
  • Klient tímto uděluje do odvolání tohoto souhlasu společnosti FAST POINT s.r.o. sídlem Navrátilova 1421/11, 110 00 Praha 1 - Nové Město (dále jen „Provozovatel“), jakožto správci osobních údajů, souhlas s tím, aby zpracovával (a to i automatizovaně a zejména prostřednictvím shromažďování, monitorování, profilování, vyhodnocování a uchovávání) osobní údaje. To vše pro účel zjištění relevantních potřeb Klienta a nabídnutí a poskytnutí vhodných obchodních nabídek a benefitních zákaznických programů Provozovatele, a to v tištěné formě i elektronickými prostředky. Osobní údaje, které budou na základě tohoto souhlasu zpracovávány, zahrnují jméno, příjmení, titul, trvalý pobyt/místo podnikání, datum narození, rodné číslo, číslo bankovního účtu, údaje z předložených dokladů, údaje o platbách a platební morálce, platební údaje SIPO, telefonní a e-mailové spojení, informace identifikující zařízení nebo osobu spojenou s užíváním zařízení, např. IP adresy nebo identifikátory cookies a informace o nákupních preferencích.
  • Tento souhlas uděluje Klient dobrovolně a je si vědom toho, že souhlas může kdykoliv odvolat, a to stejným způsobem, jakým ho udělil.
  • Klient zároveň bere na vědomí, že neudělení nebo odvolání tohoto souhlasu může mít za následek to, že některé služby nebude možné nabídnout na míru jeho potřebám.
  • Klient bere na vědomí, že i bez udělení tohoto souhlasu svědčí Provozovateli právo zasílat obchodní nabídky a sdělení s nabídkou vlastních produktů a služeb po dobu trvání smlouvy, a to do doby než s tímto vyjádřím nesouhlas.

Zapomenuté heslo

close this

Chyba.

Tento uživatelský účet neexistuje.
Po vyplnění Vašeho E-mailu (uživatelského jména) a odeslání, Vám bude na uvedený E-mail doručen odkaz pro obnovu hesla.

Reset hesla

close this
Odesláno na email ...

Reset hesla

close this

Chyba.

Hesla se musí shodovat a nesmí být příliš jednoduchá.

Reset hesla

close this
Provedeno, přihlašte se.

Ověření účtu

close this

Půjčku lze poskytnout pouze po řádném ověření účtu. Váš účet bude ověřen jakmile bude platba 1 Kč připsána na náš účet.

Pozn.: Jelikož je zadaný bankovní účet nepotvrzený, je nutné jej ověřit úhradou 1 Kč.
Tato koruna bude využita pro dobročinné účely.


1 / 5 Aktivace splátkového kalendáře

close this

Chyba.

Nelze aktivovat splátkový kalendář.

Výše jistiny

Poplatek
za půjčku

Máte aktuálně
splaceno

Celkem zbývá
ke splacení

dní

Zbývá do řádného
splacení půjčky

Pro aktivaci splátkového kalendáře Vaší půjčky je nutné uhradit 100 Kč z Vaší aktuální půjčky.

Splátkový kalendář bude tímto aktivován ve zvolené kofiguraci.

Vyberte frekvenci splátek:
Zvolte délku splácení:
-1
+24
Týdenní splátka:

Náhled splátkového kalendáře:

Frekvence splácení: -

Počet splátek: -

Poplatek: - Kč

Částka k aktivaci: - Kč

První splátka: -

Poslední splátka: -

Týdenní splátka: - Kč
Celkem vrátit splátkovým kalendářem: - Kč

2 / 5 Aktivace splátkového kalendáře

close this

Chyba.

Vyplňte prosím všechna pole.

Rekapitulace

Frekvence splácení: -

Počet splátek: -

Částka k aktivaci: - Kč

První splátka: -

Poslední splátka: -

Týdenní splátka: - Kč
Celkem vrátit splátkovým kalendářem: - Kč
Nyní k platbě:
Zašrtnutím souhlasíte, že máte povolení k pobytu
Zadejte číslo vašeho platného OP - naleznete jej pod fotografií.

Adresa trvalého bydliště

Kontaktní adresa

Informace o zaměstnání

Nepovinný údaj

Další informace

Zadejte výši vašich pravidelných výdajů (hypotéka, jiné..)

Vedlejší pracovní příjem

Zkontrolujte prosím aktuálnost Vašich osobních údajů close this
Před pokračováním vyplňte prosím všechna pole

3 / 5 Aktivace splátkového kalendáře

close this

Blahopřejeme,

Vaše žádost o půjčku je předběžně schválena!

Pro úspěšné získání půjčky již zbývá pouze kontrola aktuálnosti kopií Vašich dvou dokladů totožnosti a výplatních pásek za poslední 3 měsíce nebo výpisu z bankovního účtu s viditelným příjmem za poslední 3 měsíce.

Chyba.

Pro pokračování je nutné nahrát kopie výplatních pásek a kopii OP nebo tento krok přeskočte.

up Aktualizovat nahrané soubory

Nahrajte naskenované kopie z vašeho PC.

(Můžete je i ofotit pomocí vašeho telefonu, fotoaparátu nebo webkamery.)

Pokud nemáte kopii OP, ŘP nebo pasu v jednom souboru, přidejte další pole.

Pokud nemáte kopie výplatních pásek nebo výpis z BÚ v jednom souboru,
přidejte další pole.

blue Nemáte momentálně soubory k dispozici? Nevadí!

Můžete tento krok přeskočit a nahrát je později po přihlášení z Vašeho účtu, nebo nám je zaslat v příloze e-mailem na info@fastfin.cz. Pamatujte však, že bez zaslaných dokumentů nelze Vaši žádost o půjčku schválit!

Rozumím a chci

přeskočit tento krok

4 / 5 Aktivace splátkového kalendáře

close this

Chyba.

Pro pokračování je nutné všechny smlouvy odsouhlasit.

Návrhy smluvních podmínek k uzavření půjčky

Nesouhlasím s podmínkami (Žádost o půjčku bude tímto ukončena.)

Nesouhlasím s podmínkami (Žádost o půjčku bude tímto ukončena.)

Nesouhlasím s podmínkami (Žádost o půjčku bude tímto ukončena.)

Nesouhlasím s podmínkami (Žádost o půjčku bude tímto ukončena.)

Nesouhlasím s podmínkami (Žádost o půjčku bude tímto ukončena.)

Nesouhlasím s podmínkami (Žádost o půjčku bude tímto ukončena.)

5 / 5 Aktivace splátkového kalendáře

close this

Autorizační SMS kód se nepodařilo ověřit.

Byl zadán neplatný kód.

Na uvedené telefonní číslo Vám byl zaslán autorizační SMS kód pro stvrzení smluvních podmínek.

Opište jej prosím do vyznačeného pole níže a klikněte na tlačítko „Odeslat žádost“.

Mobilní telefon

Změnit
Nyní je Váš splátkový kalendář předschválen.

Po odeslání Vaší žádosti musíte nejprve potvrdit návrhy smluv zaslané do e-mailu a poté bude splátkový kalendář aktivován. O aktivaci budete vyrozuměn/a e-mailem a SMS zprávou.

Veškeré dění ohledně Vašeho splátkového kalendáře můžete sledovat ve Vašem profilu.

close this

Děkujeme, že jste využili našich služeb
Váš FINFAST.CZ

Zaplatit aktivaci splátkového kalendáře

close this
Zaplatit: - Kč

Splatit splátku splátkového kalendáře

close this
Splatit: - Kč

Splatit celý dluh

close this
- Kč

Výše jistiny

- Kč

Poplatek
za půjčku

- Kč

Pokuta za
prodlení

- Kč

Máte splaceno

Celkem splatit: - Kč
close this
celeb

Vaše půjčka byla úspěšně splacena!

Děkujeme, že jste využili našich služeb
Váš FINFAST.CZ

celebration

Částečně splatit půjčku

close this
Celkem splatit: - Kč
Platba byla úspěšně převedena na náš účet


close this

Ověření telefonního čísla

close this

Autorizační SMS kód se nepodařilo ověřit.

Byl zadán neplatný kód.

Na uvedené telefonní číslo Vám byl zaslán autorizační SMS kód pro ověření telefonního čísla.

Opište jej prosím do vyznačeného pole níže a klikněte na tlačítko „Ověřit“.

Mobilní telefon

Telefonní číslo bylo ověřeno


close this

Informace

close this